Om du är intresserad av en valp från oss, tveka inte att kontakta mig via e-mail och berätta varför ni vill köpa en strävhårig dvärg/kanintax eller beagle. Vi har ingen kölista utan vi bygger relationer med våra potentiella valpköpare.  

Beskriv hur er vardag ser ut och hur livet för en hund hos er ska ska leva. För oss är uppfödningen så mycket mer än att sälja en valp, i första hand föder vi upp de kombinationer vi själva behöver för framtida avelsarbete och förbehåller oss rätten att föreslå passande valp till just er familj efter valpens egenskaper & era önskemål. Vi vill alltid att ni besöker oss vid intresse av valp så att vi får möjlighet att visa våra hundar för er och både ni och vi får känna att allt känns bra från alla parters håll vid ett eventuellt valpköp. Varmt välkomna att tassa på.

Våra valpar levereras med Svenska kennelklubbens stamtavla, 
veterinär besiktigade, vaccinerade, chipmärkta, valparna har enskilda försäkringar från 6veckors ålder och är försäkrad mot dolda fel i 36 månader. Valparna får med sig ett valpaket med de foder valpen äter vid leverans, samt mycket annat smått och gott som är anpassat för en liten valp. 

Vår kennel är godkänd av länsstyrelsen och och vi följer jordbruksverkets regler kring hundhållning. 


Parashies kennel
Rebecca Pettersson, Strängnäs
Tel: 0705-570577
E-mail: rebecca@parashies.se