Vi har nu öppnat upp för bokning av hundpensionat under vår & sommar 2023.

Här på denna lugna vackra plats på Fogdö Liljelund bygger vi upp Strängnäs Hundvård & Hundpensionatet som nu är godkänt av Länsstyrelsen & öppnar 25/3-2023.
 (vilket vi redan är sedan tidigare i vår kennel) & utökat med pensionat.
Hos oss lämnar du din hund på ett pensionat med hög standard och omsorg i en lugn och harmonisk miljö. Jag arbetar där vi lever och bor, därför har hundarna tillsyn och mänsklig närvaro med individuell anpassning för varje individ. 
 Din hund är försäkrad under sin visstelse hos oss, (det krävs att ni har en egen veterinärvårds/olycksfalls försäkring.)
Önskar du redan nu boka in din/dina hundar för vistelse under våren/sommaren fram till vecka 34 är bokningen öppen fom 24/3-2023.
. För mer info & kontakt ring 0705-570577 eller maila mig rebecca@parashies.se

Här ska bli en familjär inredning när vi boat in oss lite mera. Varje box kommer få sin egen utevistelsegård i anslutning till boxen. Vi har boxar i storlek för en till fyra hundar i grupper för er som har fler än en hund. Vi vill vara ett litet mysigt pensionat som kan ge de lilla ektra till varje individ & tar där med max 8 hundar åt gången utöver våra egna.

Strängnäs Hundvård får också sin trimdel & spa i lokalen så önskar ni även en genomgång av päls, klor eller rent av en helrenoverat så går de att boka till under vistelsen, läs mer under fliken Strängnäs Hundvård eller Pensionat