Vi har nu öppnat upp för bokning av hundpensionat under vår & sommar 2023.

Här på denna lugna vackra plats på Fogdö Liljelund bygger vi upp Strängnäs Hundvård & Hundpensionat som kommer stå klart och godkänt av länsstyrelsen under mars 2023. Vi kommer vara godkända av Länsstyrelsen för avel (vilket vi redan är sedan tidigare) & utöka med pensionat. Hos oss lämnar du din hund på ett pensionat med hög standard och omsorg i en lugn och harmonisk miljö. Jag arbetar där vi lever och bor, därför har hundarna tillsyn och mänsklig närvaro med individuell anpassning för varje individ. 
 Din hund är försäkrad under sin visstelse hos oss. Mycket mera info kommer innan vi öppnar upp i mars 2023. Önskar du redan nu boka in din/dina hundar för vistelse under våren/sommaren fram till vecka 34 är bokningen öppen. För mer info ring 0705-570577 
Här ska bli en familjär inredning när vi boat in oss lite mera. Varje box kommer få sin egen utevistelsegård i anslutning till boxen med hundlucka ut. Vi har boxar i storlek för en till fyra hundar i grupper för er som har fler än en hund. Strängnäs Hundvård får också sin trimdel & spa i lokalen så önskar ni även en genomgång av päls, klor eller rent av en helrenoverat så går de att boka till under vistelsen, läs mer under fliken Strängnäs Hundvård. 

Priser Hundpensionat
450:- per dygn måndag till torsdag.
650:- per dygn fredag till söndag.

För hund 2 i samma box tillkommer 225:-per dygn måndag till torsdag & 300:- per dygn fredag till söndag.

7dygn 3000:- hund två i samma box betalar 1500:-

Dessa priset gäller lågsäsong.
Storhelger har vi annan taxa.
Påsk , pingst, allahelgon, jul & nyår tillkommer storhelgstillägg på 150:- extra per dygn för hund ett & hund två i samma box betalar 75:- per dygn extra.

Unde veckorna 25 till 35 gäller semestertaxa 550:- per dygn för en hund & hund två betalar 250;- per dygn i samma box dessa priser gäller måndag till söndag under semestern.

FÖR EXAKT PRIS FÖR ER HUNDS VISSTELSE RING ALLTID!

Vid bokningar jul/nyår/påsk samt högsäsong juni-augusti krävs en bokningsavgift på 500 kr per hund.
Bokningsavgiften räknas sedan av då slutbetalning sker senast en vecka före bokad vistelse.
Vid avbokning görs återbetalning endast vid uppvisande av veterinärs- eller läkarintyg.
Betalning sker i förskott en vecka innan påbörjad vistelse. Om betalning inte inkommer i tid avbokas platsen och erbjuds till annan gäst. Vi har rätt att avboka er hund/hundar om betalning inte gjorts enligt ovan. Vid avbokning senare än en vecka före bokad vistelse görs ingen återbetalning. Dock vid styrkande med veterinär- eller läkarintyg kan hela beloppet betalas tillbaka.
Betalning sker till bankgiro eller företagssvish.

ÅTERKOMMANDE HUNDER LÄMNAS 20% rabatt på hela vistelse priset.